Lisztek

Mert a legfinomabb dolgok otthon készülnek!
Old Millers’

Univerzális lisztek a mindennapokra!

delimiter image
Old Miller

A legsikeresebb lisztünk, ez mindent elmond! Bármit készíthetsz vele, kenyeret, cipót, piskótát, a végeredményben mindig biztos lehetsz! Ha csak egy gluténmentes lisztet választhatsz, ez legyen az!

OLD MILLERS’ PASTRY MIX

Ha tojásos tészta, akkor Pastry mix! Imádja a tojást, tökéletes párost alkotnak. Gluténmentes kakaós csiga, kalács, kuglóf, vagy éppen túrós batyu, szóba sem jöhet más, csak az Old Millers’ Pastry mix!

SMART MILLER

Az ár-érték bajnok! Sokoldalúan felhasználható gluténmentes liszt, ideális palacsintához, goffrihoz, nokedlihez! Gazdaságos 3 és 5 kg-os kiszerelésben is!

CHEF MILLER

Gluténmentes megoldás főzéshez, sűrítéshez, panírozáshoz!

Original Prémium Gluténmentes lisztek

Kiváló végeredményt csak kiváló alapanyagokkal érhetsz el!

delimiter image
SOFT & TASTY

Amikor a bélzet a lényeg! Finom, puha bélzet, mely napokig őrzi frissességét. Magas rosttartalma révén az átlagosnál több vizet képes megkötni a tészta, így lesz a tésztád jól formázható és sokáig élvezetes!

MULTISEED

Amikor az egészség a lényeg! Még több rost, még puhább, még tovább friss bélzet! Jól formázható tészta, tökmaggal, lenmaggal, szezám-, és napraforgómaggal dúsítva, egy csipet amaránt és hajdinaliszttel kiegészítve. Tökéletes választás a tudatos étkezésekhez!

MAESTRO

Amikor a héj a lényeg! Számos olyan kenyérfélét ismerünk, amelyeknél a ropogós héj adja az élményt. Gondoljunk csak a pizzára, focacciára, bagettre. Az új gluténmentes Old Millers Maestro ezekhez a termékekhez készült! Extra fehérjével dúsítva, hogy kiválóan formázható, nyújtható tésztát kapj, mellyel úgy dolgozhatsz, mint egy igazi profi. Igen, a pizzát a fejed felett is pörgetheted, Te vagy a Főnök!