Pékáruk

Amiben igazán jók vagyunk!
Kenyerek

Ne köntörfalazzunk ez itt a lényeg!

delimiter image
OLD MILLERS’ SANDWICH BREAD

Puha, hosszan friss, tartósítószer és védőgáz nélkül! Az igazi szendvicskenyér vékony héjú, puha bélzetű, légiesen könnyű, szaftos kenyér négy oldallal. Kiválóan fagyasztható, pirítható!

OLD MILLERS’ MULTI-SEED SANDWICH BREAD

Szendvicskenyér rostokkal, négyféle maggal és egy kis amaránttal, hajdinával dúsítva! A szavatossági idő végig szuper puha, tartósítószer és védőgáz nélkül!

OLD MILLERS’ VEKNI

Az igazi parasztkenyér. Fonott szakajtóban kelesztjük, magas hőfokon ropogósra sütjük, mint egy igazi régi kemencében, hogy finom, vastag, ropogós héjat kapjunk, mely óvja a kenyér belsejét a kiszáradástól. Ezt az élményt minden gourmand értékelni fogja!

OLD MILLERS’ MAGYAR KENYÉR

Sűrű, szaftos bélzet, cserepes héj, klasszikus csónakforma háromszor vágva! Mégsem olyan, mint a „gluténos” kenyér. Jobb!

OLD MILLERS’ ERZSÉBET KENYÉR

Long loaf, ahogy a világban ismerik, szép hosszú vekni, melyet szeletelve árulunk, hogy könnyen és gyorsan az asztalra kerülhessen. Szendvicsekhez, tapasnak kiváló választás!

OLD MILLERS’ BAJOR MAGVAS CIPÓ

Tisztelgés a régmúlt pékmesterei előtt, hagyományos cipóforma, lisztes héj, négyszer vágva. Sötét, sűrű bélzet, édeskés illat, napraforgómaggal és lenmaggal.

SMART MILLER TARTÓS KENYEREK

Fehér és barna magvas csomagolt kenyerek, védőgázzal tartósítva, szeletelve, a márkától megszokott kiváló ár-érték aránnyal!

Finompékárú

Különlegességek és megoldások a hétköznapokra

delimiter image
OLD MILLERS’ MINI BAGUETTE

Egy nagy klasszikus kis változata. Szendvicsnek, hotdognak, mártogatni, tunkolni nincs is ennél jobb.

OLD MILLERS’ MULTI-SEED MINI BAGUETTE

Finom és tartalmas, mindent tud, amit a mini baguette, de itt még több a rost, és négyféle maggal is gazdagabb!

Old Millers’ Szendvicsrúd

Igazi különlegesség, melyet a német pékségek ihlettek. A szendvicsrudat egyedi eljárással készítjük, így a héja fantasztikus színt és ízt kap, miközben belül puha és szaftos lesz. Maradjon köztünk de nekem ez a kedvencem…

OLD MILLERS’ GYÖKÉRKÉK

Ízesített rusztikus kenyerek – olivás, hagymás, fokhagymás, füstölt sajtos, paradicsomos-bazsalikomos és diós

OLD MILLERS’ PIZZÁS CSIGA

Szalonnával, hagymával, kukoricával, és olaszos paradicsomszósszal készült, kívül ropogósra sütött, belül puha csiga, a tetején ráadásként egy kis sajttal megszórva!

OLD MILLERS’ NEW YORK BAGEL

Először főzöd, aztán sütöd. Az egyik legérdekesebb pékáru, isteni tömör, szaftos tészta, mely bár Európából ered, igazán népszerűvé a tengerentúlön lett. Vastag sajtkrémmel, fűszeres vagy füstölt húsokkal maga a csoda!

OLD MILLERS’ ZSEMLÉK

A legnépszerűbb finompékáru, nem véletlenül. Kérj meg egy ötévest, rajzolja le a reggelijét vagy az uzsonnáját! Ez tízből kilencszer rajta lesz!

OLD MILLERS’ PIZZA

Ismersz valakit, aki nem szereti a pizzát? Na ugye! Számtalan variációja létezik, az Old Millers’ pizza ropogós, közepesen vastag tésztával és háromféle sajttal készül!

OLD MILLERS’ PITA

Klasszikus mediterrán kenyérféleség, gyroshoz, chilihez

OLD MILLERS’ KENYÉRKÜLÖNLEGESSÉGEK

Különleges ízek, különleges formák a világ minden tájáról.

Kalácsok

Dolce vita

delimiter image
KALÁCSOK

Ha egy kultúrában van kenyér, ott lesz kalács is. Ünnepek, lusta reggelek elmaradhatatlan kelléke, akár tejbe, kakaóba mártogatva, vajjal, lekvárral, vagy épp sonkával fogyasztjuk. Nálunk három klasszikus változata készül vaníliás, márvány, és dupla csokis, mind leborítva egy kis édessé varázsolt citrusmázzal!