Old Millers’ magvas kocka

Ínyenc nasi, magvakkal szórva, omlós tésztából. Vigyázat, nehéz abbahagyni! Csak szólok…

Old Mmillers’ sajtos rúd

Igazi békebeli aprósütemény, sok-sok sajttal finoman roppanósra és omlósra sütve!

Old Millers’ Linzer

Linz városából indult hódító útjára ez az apró édes kis sütemény, melynek nagyszerűsége éppen egyszerűségében rejlik. Liszt, vaj és cukor, 3-2-1 arányban, és már kész is ez a nemes klasszikus!

Old Millers’ Csigák

Csiga nélkül nincs pékség, nálunk is készül rendületlen a kakaós csiga, fahéjas csiga, mártott csiga, darázsfészek.

Old Millers’ Párnák

Vékony, ropogósra sütött hajtogatott tészta édes és sós töltelékekkel. Ez a legnépszerűbb édességünk, nem is csoda, tésztája nem szárad ki, hosszan friss és élvezetes marad, ideális harapnivaló iskolába, munkahelyre.

Old Millers’ piskóták

Az Old Millers’ piskótában nem csak az a jó, hogy pofonegyszerűen elkészíthető, hanem az is, hogy a végeredmény egy habkönnyű, aranysárga, krémesen lágy csoda, melyhez bármilyen krémet vagy gyümölcsöt adhatsz.

Old Millers’ Muffinok

Amilyen egyszerű olyan finom ez a süti. Számos változatát készítjük, csokicseppeset, csoki-, vanília-, és eperkrémeset, kókusszal, gyümölccsel ízesítettet, töltöttet és bevonatosat, egyszóval nehéz döntéseket kell majd hoznod a pultnál!

Old Millers’ Rétesek

Vékony, ropogós leveles tészta benne sok-sok finom töltelék, ettől rétes a rétes! Meggyes, almás, túrós és diós-mákos ízekben.

Old Millers’ torták

Esküvői és születésnapi dísztorták, számtalan ízben és sokféle díszítéssel.

Old Millers’ cukrászsütemények

Látogass el hozzánk, és fedezd fel mennyei cukrászsüteményeinket! Charlotte, könnyű csokihabos, diós, gyümölcsös és szezonális finomságok várnak!

Old Millers’ Mignon

A nagy öreg, Kugler Henrik találmánya, mely már több, mint száz éve édesíti meg a mindennapokat. Az egyik legnépszerűbb süteményünk, kakaós, citromos és kókuszos krémmel töltve.

Old Millers’ Zserbó

Gerbeuad Emil hagyatékának egyik ékköve, melyhez mindig csak a legnagyobb tisztelettel és alázattal szabad viszonyulni. Aki zserbó készítésre adja a fejét, a legszebb magyar cukrászhagyományokat eleveníti fel. A zserbó az újítás, az alkotás szimbóluma, mi is ezt az örökséget igyekszünk tovább vinni, és olyan gluténmentes zserbó készíteni, mely méltó a Nagy Mester nevéhez és újító szelleméhez!

Old Millers’ Ekler fánk

Ha francia cukrászat, akkor eclair! Isteni égetett tészta, habkönnyű vaníliás-csokoládés krémmel töltve, szó szerint a cukrászat krémje!

Old Millers’ Pogácsa

Klasszikus, ami nem hiányozhat egy jó pékség vagy cukrászat repertoárjából. Puha lágy tészta, finom ropogós külsővel, túrós, tepertős, sajtos ízekben, mindig frissen!